Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiligingen zijn onmisbaar om aan de richtlijnen van een veilige werkomgeving te kunnen voldoen. Aanrijdbeveiligingen beschermen machines, goederen en uw stellingmateriaal. Jan Verschuuren levert aanrijdbeveiligingen maar kan ook veiligheidsrailingen op maat leveren.


Het nut van een aanrijdbeveiliging

Een magazijn handig en overzichtelijk inrichten is belangrijk, maar veiligheid staat voorop. Ieder magazijn bevat gevaarlijke plekken en gevaren zitten eenmaal in kleine hoekjes. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor als u rond rijdt in een vorkheftruck. Zo’n voertuig is stevig en robuust en met de minste of geringste aanrijding met een pallet of magazijnstelling kunnen er producten beschadigd raken. Met een aanrijdbeveiliging beschermt u alle kanten van de stellingen en minimaliseert u het risico op ongelukken en beschadigingen.


Stalen beschermers, jukbeschermers en buffers

Van de beveiliging van kolommen, van werkplaatsen tot en met de beveiliging van opslagruimtes. Jan Verschuuren biedt voor iedere situatie de geschikte aanrijdbeveiliging voor magazijnstellingen. We bieden onder andere de volgende aanrijdbeveiligingen aan:
-stalen jukbeschermers
-kolom of vloergemonteerde aanrijdbeveiliging


De kracht van onze stalen aanrijdbeveiliging

Onze beschermers herken je aan de standaard gele kleur. Deze beschermers kiezen geen kant, want ze bieden bescherming aan alle kanten van de pallet. Zowel de jukken, de hoeken als de zijkanten worden van bescherming voorzien. De zijkanten zijn geperforeerd voor de bevestiging van de laterale beschermers. 


De goede bescherming van de jukken

In ons assortiment van aanrijdbeveiliging vindt u ook jukbeschermers van kunststof. Deze jukbeschermers herkent u aan de opvallende kleuren. De opvallende kleuren van de jukbeschermers verlagen het risico op een aanrijding met een pallet of met een stelling. Ook in het donker bieden de jukbeschermers uitkomst. Mocht er toch nog onverhoopt een confrontatie plaatsvinden tussen een voertuig en een stelling, dan zal deze schok gedempt worden.


Beschermende buffers voor hoeken

Een stelling heeft vaak uitstekende en redelijk scherpe hoeken. Deze hoeken kunnen algauw schade toebrengen. Minimaliseer het risico op schade en schaf onze beschermende kunststof buffers aan. Deze buffers zijn flexibel, krachtig en goed te hergebruiken. De buffers zijn eenvoudig aan te passen op de delen die beschermd dienen te worden. Dit geldt zowel voor hoeken, uiteinden, vlakke oppervlakken en buizen.

Offerte aanvragen
SKU
Aanrijbeveiliging
€ 0,00
Aanrijdbeveiliging