Breedvakstelling

Op zoek naar de oplossing voor grootverpakkingen? Jan Verschuuren biedt de uitkomst met een breed assortiment aan breedvakstellingen die allemaal voldoen aan de Europese normen. Onze Epsi breedvakstellingen zijn zeer geschikt voor handmatige opslag van grote producten.

 

Ideale opslagruimte voor uw omvangrijke producten

De Epsi breedvakstellingen lenen zich uitstekend voor het opslaan van grootverpakkingen. Deze breedvakstellingen zijn geheel op maat te maken, afgestemd op uw beschikbare ruimte en af te stellen op de producten die u wilt opslaan. Ook heeft u de keuze uit verschillende profielen (stijl en flesprofiel 50 x 50 x 1,5 millimeter).

De opslagsystemen zijn op meerdere manieren zeer nuttig in gebruik. U heeft de mogelijkheid om er bakken, dozen, banden, kleding, kisten en dergelijke in op te slaan. De Epsi breedvakstelling is per 50 millimeter verstelbaar. Zodoende kunt u de opslagruimte afstemmen op uw producten.

 

Epsi breedvakstellingen = hoogwaardige kwaliteit

De Epsi breedvakstellingen vormen de perfecte combinatie tussen de palletstellingen en de legbordstellingen. De breedvakstellingen zijn bekend om hun hoge prestatievermogen en hun hoogwaardige kwaliteit. U heeft de keuze uit houten of metalen legborden. Ook de draagbalken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het maximale vermogen van de draagbalken ligt op 1500 kilogram per legbord. De Epsi breedvakstelling heeft een groot draagvermogen. Met een grote draagcapaciteit valt de Epsi breedvakstelling onder de noemer halfzware breedvakstelling.

 

 

Verkrijgbaar in verschillende maten

De Epsi breedvakstellingen verkopen we in diverse hoogtes, lengtes en dieptes. Buiten deze standaardmaten kunnen wij ook nog maatwerk leveren met overleg.

  • Hoogte: De stellingen bieden we in de standaard hoogtes aan van 1000 millimeter tot en met 7500 millimeter met tussenstappen van 250 millimeter.
  • Lengte: De stellingen bieden we in de volgende standaard lengtes aan: 1000 millimeter, 1250 millimeter, 1500 millimeter, 1800 millimeter, 2000 millimeter, 2250 millimeter, 2500 millimeter, 2700 millimeter en 3000 millimeter.
  • Diepte: De stellingen bieden we in de volgende standaard dieptes aan: 400 millimeter, 500 millimeter, 600 millimeter, 700 millimeter, 800 millimeter, 900 millimeter, 1000 millimeter, 1100 millimeter en 1200 millimeter.

Specificaties van de Epsi breedvakstellingen

  • Geschikt voor de opslag van dozen en grootverpakkingen
  • Uitgebreide keuze aan liggers en beplatingsmogelijkheden
  • Diversiteit aan indelingen mogelijk
  • Jukken standaard in RAL 5015 Blauw
  • Liggers standaard in RAL 7035 Grijs
  • Eventueel leverbaar met accessoires
  • Flexibel en sterk systeem

 

Breedvakstellingen kopen

Jan Verschuuren levert snel en zorgt voor een snelle service en vakkundige montage. Zodoende bent u spoedig voorzien van goede opslagsystemen.

Meer informatie
Min Hoogte 1000mm
Max Hoogte 7500 mm
Min Diepte 400 mm
Max Diepte 1200 mm
Draagvermogen per Niveau Variabel
Min Breedte 1000 mm
Max Breedte 3000 mm
Offerte aanvragen
SKU
breedvakstelling
€ 1,00
Op zoek naar de oplossing voor grootverpakkingen? Jan Verschuuren biedt de uitkomst met een breed assortiment aan breedvakstellingen die allemaal voldoen aan de Europese normen. Onze Epsi breedvakstellingen zijn zeer geschikt voor handmatige opslag van grote producten.