Warehousing

Warehousing, Opslag, Handling, distributie en Logistiek

Allemaal kernwoorden die samen komen op het terrein van Jan Verschuuren BV aan de Maidstone 8 in Tilburg. Ons bedrijvencomplex is zo’n 5693 m2 groot en volledig omheind.
Daarvan is 4237m2 bebouwd, wat wil zeggen dat wij over genoeg opslag ruimte beschikken naast de ruimte die wij zelf gebruiken als zijnde “voorraad & assemblage” .

De mogelijkheid bestaat dus om deze magazijnruimtes te huren en deze in te richten naar keuze, waarbij wij u natuurlijk altijd bij zullen staan en van advies voorzien. Jan Verschuuren is sinds jaren dus ook gespecialiseerd in Warehousing, Opslag en “Handling” van uw goederen terwijl u wel op locatie aanwezig bent of juist helemaal niet.

Denk bij de Warehousing & Handling bijvoorbeeld aan het Laden / Lossen van vrachtwagens, verpakken / ompakken van goederen, het orderpicken en het opslaan van de pallets. Met eigen heftrucks in bezit, eigen heftruck chauffeurs en uiteraard eigen stellingen kunnen wij u altijd passend van dienst zijn. Qua opslag kunt u als klant niet dichter bij het vuur zitten, dan bij een magazijninrichter met eigen magazijnen!

In combinatie met de huur van ruimte voor uw goederen, kunt u natuurlijk ook ruimte voor uzelf huren! Dit in de vorm van kantoorunits welke beschikbaar zijn in ons kantorencomplex. Vraag naar alle voorwaarden en mogelijkheden!

Aansluitend op bovenstaand verhaal moet nog vermeld worden dat wij aan een perfecte zichtlocatie gelegen zijn aan de druk bereden Turnhoutsebaan in Tilburg. Dicht bij de N630, gelegen aan de snelweg A58 en grenzend aan Goirle. Kortom dichtbij alle belangrijke uitvalswegen in de buurt, waar dagelijks duizenden automobilisten langskomen! Dit betekent genoeg reclamemogelijkheden en een perfecte bereikbaarheid!