Wederverkoop

Bent u als bedrijf geïnteresseerd in onze materialen en productgroepen? Bent u een handelsonderneming? Bent u zelf ook gespecialiseerd in magazijninrichting? Wilt u gebruik maken van onze voorraad en ons grote magazijn? Dan kan het wellicht interessant zijn om te informeren naar mogelijkheden om wederverkoper voor ons te worden. Dit lidmaatschap geeft u toegang tot onze grote voorraad en geeft u als wederverkoper recht op zeer interessante kortingen en korte levertijd (juist vanwege die grote voorraad).

Onze eigen opslag en transport mogelijkheden stellen ons in staat om zeer flexibel te werken voor onze wederverkopers. Ook kunnen wij dankzij onze jarenlange contacten met onze leveranciers de beste prijzen krijgen voor onze wederverkopers.

Daarnaast geeft het bundelen van krachten en orders ook voordelen op het gebied van transport en levertijd van de producenten, die hierdoor goedkoper worden. Ook de levertijd wordt korter door het bundelen van orders en krachten.

Wij verzorgen de bestellingen, de opslag en het transport. Ook het orderpicken en de financiële afhandeling kunnen wij voor u verzorgen. Verschillende scenario’s zijn dus mogelijk. Vraag daarom naar de mogelijkheden en voordelen of kom eens kennismaken.