Draagarmstelling

Bent u op zoek naar een stabiele en een stevige opslag voor uw lange producten? Dan bent u bij Jan Verschuuren op het juiste adres. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige draagarmstellingen. Deze stellingen zijn prima geschikt voor de opslag van lange producten.

 

Horizontale opslag voor lange producten

Veel magazijnen hebben een hoog plafond én dat is niet zonder reden! Onze draagarmstellingen kenmerken zich door een horizontale opslag. Door de horizontale opslagruimte kan de capaciteit optimaal benut worden. Er wordt in deze situatie niet alleen gebruik gemaakt van het grondoppervlak, maar ook van de hoogte van uw magazijn of uw opslagruimte. Zodoende kunt u meer voorraad kwijt in een kleinere ruimte. Dit is qua kosten-voorraad efficiëntie zeer voordelig. U kunt namelijk meer producten kwijt in eenzelfde ruimte. Hierdoor verlagen de opslagkosten per product.

 

Gebruikersvriendelijke opslagsystemen

De draagarmstellingen zijn op meerdere gebieden zeer gebruiksvriendelijk. Ten eerste zijn de draagarmstellingen eenvoudig te verstellen. Zodoende kunt u de opslagstelling afstemmen op uw producten. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de verbindingen verplaatsen. Daarnaast zijn deze stellingen zeer eenvoudig in het onderhoud.

 

Draagarmstelling in verschillende formaten

Bij ons vindt u drie kwalitatief hoogwaardige draagarmstellingen. We bieden draagarmstellingen voor licht en halfzwaar gewicht en zwaar gewicht.

 

Licht en halfzwaar

Onze licht en halfzware gewicht draagarmstellingen zijn geschikt om materialen op te slaan die niet al te zwaar zijn. We bieden de licht en halfzware gewicht draagarmstellingen aan in de formaten 140 bij 40 millimeter of 200 bij 80 millimeter. De stellingen zijn per 100 millimeter in de hoogte verstelbaar. Ook heeft u de keuze uit een enkelvoudige voet en een dubbelzijdige voet. Het draagvermogen is uiteindelijk afhankelijk van de kolommen en de uitrusting.

We bieden de draagarmen in de volgende afmetingen aan: 40 x 40 x 2,  80 x 40 x 2 en 80 x 60 x 2.

Buiten deze maten leveren wij ook nog maatwerk met overleg.

rsz_draagarmstelling

Zwaar

Wij bieden draagarmstellingen aan die geschikt zijn voor iedere toepassing. De staanders en armen hebben warmgewalste I-profielen, waardoor het risico op schade geminimaliseerd wordt. De draagarmstellingen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting.

 

Specificaties draagarmstellingen

  • Met verschillende accessoires leverbaar
  • Zelfblokkerende spieën
  • Mogelijkheid voor structuren of zelfdragende constructie
Meer informatie
Min Hoogte 1750 mm
Max Hoogte 12500 mm
Min Diepte 300 mm
Max Diepte 2500 mm
Draagvermogen per Niveau 70 - 800 kg per arm
Offerte aanvragen
SKU
draagarmstelling
€ 1,00
Bent u op zoek naar een stabiele en een stevige opslag voor uw lange producten? Dan bent u bij Jan Verschuuren op het juiste adres. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige draagarmstellingen. Deze stellingen zijn prima geschikt voor de opslag van lange producten.