Hygiënische magazijnstelling

Hygiënische opslag nodig? Tiger Rack voor hygiënisch opslaan van uw goederen!

Tiger Rack stellingen (hebben het GS-TuV waarborg) zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof met een stalen kern (in de staanders en de draagbalken).
De naadloos gesloten onderdelen van hoogwaardig polypropyleen maken het binnendringen van vuil en vocht onmogelijk en kunnen bijzonder eenvoudig gereinigd worden. Met overleg kunnen wij ook maatwerk leveren.

 

Draagvermogen hygiënische magazijnstelling Tigers Racks

De stellingen hebben zonder kruisschoren veel stabiliteit en een hoog draagvermogen.

De stellingen hebben een hoge flexibiliteit, door hoogte, diepte en lengteraster van 100mm. De stellingen zijn tevens in een verrijdbare uitvoering leverbaar.
De montage is snel en eenvoudig, zonder bouten en moeren.
De jukken zijn leverbaar in 5 hoogtes, (deze worden gemonteerd geleverd) 4 dieptes en er kan een keuze gemaakt worden tussen roosters of gesloten legborden.
- In koel en vriescel te gebruiken tot -30°C
- Roest niet
- Bestand tegen de meeste chemicaliën
- Vaatwasmachine bestendig

De stellingen kunnen uitgevoerd worden met slingerlijsten om het afrollen van goederen te voorkomen.

 

Aluminium stellingen met kunststof legborden

Aluminium jukken uit buis 25*25mm met een sportafstand van 160mm, zijn te gebruiken voor zowel de kunststof- als aluminium legborden, met een verstelbaar kunststof voetje, 5mm.
De jukken zijn verkrijgbaar in 4 hoogtes en 4 dieptes.

 

Legborden aluminium magazijnstelling

De legborden (lichtgrijs) zijn vervaardigd van hoogwaardig recyclebaar polypropyleen en verkrijgbaar in twee uitvoeringen: roosters en gesloten legborden.

Draagbalken aluminium magazijnstelling
De draagbalken waarop de legborden komen te liggen, zijn van geanodiseerd aluminium met een kunststof eindhaak, en verkrijgbaar in tien lengtes. 
Maatwerk is mogelijk door inkorten van zowel de draagbalk als de legborden. Hoekverbindingsklemmen worden gebruikt om een haakse hoek te maken zonder gebruik te maken van een juk.

De stellingen kunnen worden geschoord met een kruisschoor, altijd gebruiken bij vrijstaande stellingen, indien de stelling van wand tot wand geplaatst kan worden gebruikt men een klemschroef, welke te verstellen is tot 40mm.

Geschikt voor temperaturen tot -25°C, gemakkelijk te reinigen door uitneembare legborden. 
Alminor stellingen zijn voorzien van GS-TUV waarmerk voor gegarandeerde kwaliteit.

 

Aluminium stellingen met aluminium legborden

De jukken zijn dezelfde als voor de stellingen met kunststof legborden.
De volledige aluminium legborden zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: roosters en gesloten legborden, en in 10 lengtes.
Ook bij de volledig aluminium stellingen kan gebruik worden gemaakt van hoekverbindingsklemmen, kruisschoren en klemschroeven.

Ook in maritieme uitvoering leverbaar, legborden in omgekeerde uitvoering met opstaande rand 50 mm, en slingerlijsten, en mogelijkheid voor vloer- en/of plafondbevestiging.

Meer informatie
Min Hoogte 1.700 mm
Max Hoogte 2.130 mm
Min Diepte 300 mm
Max Diepte 600 mm
Min Breedte 600 mm
Max Breedte 1.700 mm
Offerte aanvragen
SKU
Hygiënische magazijnstelling
€ 1,00
Hygiënische opslag nodig? Tiger Rack voor hygiënisch opslaan van uw goederen!