Aanrijdbeveiliging

Aanrijbeveiliging is onmisbaar om aan de richtlijnen van veiligheidszones te kunnen voldoen. Railingen beschermt uw personeel tegen bedrijfsongevallen. Bent u op zoek naar veilige en opvallende aanrijdbeveiliging? Dan bent u bij Jan Verschuuren aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u kwalitatief hoogwaardige veiligheidsrailingen.

 

Het nut van ijzeren veiligheidsrailingen

Het lijkt misschien onnodig, maar ijzeren veiligheidsrailingen zijn onmisbaar. Deze railingen zijn er om uw werknemers, uw ruimtes, uw werkplaatsen, uw looppaden, uw gangpaden, uw kantoren of uw pilaren optimale bescherming te bieden tegen heftruck verkeer en reachtruck verkeer. De veiligheidsrailingen minimaliseren het risico op (ernstige) ongelukken tussen rondrijdend verkeer en rondlopend personeel.

 

Verhoog de veiligheid en efficiëntie op de werkvloer

In ons assortiment vindt u ijzeren veiligheidsrailingen met de opvallende gele kleur. Deze kleur zorgt ervoor dat hekken opvallen met als doel om het risico op botsingen te verkleinen (en daarmee ook het risico op schade).

De veiligheidsrailingen hebben kolommen van 100 x 100 centimeter met gelaste voetplaten van 200 x 200 x 10 millimeter. Er zijn drie type staanders: buitenstaander, tussenstaander of hoekstaander. De voetplaten zijn geschikt voor de bevestiging aan de betonnen vloer. De liggers zijn 140 x 80 x 3 millimeter. De liggers dienen in de verbindingen van de staanders vast geschroefd te worden. 

De veiligheidsrailingen zijn eenvoudig te plaatsen. Dit komt doordat er drie type palen zijn: eindkolommen, tussenkolommen en hoekkolommen. Tevens worden er twee balken meegeleverd van 140 x 80 x 3. 

 

Aanrijbeveiliging in diverse soorten en maten

We bieden de aanrijdbeveiliging in diverse afmetingen aan. Zodoende kunt u de railingen afstemmen op uw wensen en de benodigdheden in het bedrijf. De railingen zijn verkrijgbaar met een hoogte van 500 millimeter en 1000 millimeter. De veiligheidsrailingen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, waaronder 1000 millimeter, 1200 millimeter, 1350 millimeter en 1500 millimeter.

 

Aanrijbeveiliging bij Jan Verschuuren

Laat uw aanrijbeveiliging door Jan Verschuuren leveren en verhoog de veiligheid op de werkvloer. We hebben korte levertijden en garanderen u snelle service. We hebben al jarenlange kennis en ervaring in het monteren van magazijnonderdelen. Voor ons is het plaatsen van aanrijbeveiliging een eenvoudig karwei. Laat uw aanrijbeveiliging door ons leveren. We werken vakkundig, professioneel en streven altijd naar het beste voor onze klanten.

Wilt u graag eerst van advies voorzien worden? Ook dan helpen wij u graag verder!