Palletstelling

Voor maatwerk, kwaliteit en optimale service voor uw palletstellingen bent u bij Jan Verschuuren op de juiste plek. In ons assortiment vindt u palletstellingen van hoogwaardige kwaliteit, in verschillende soorten en maten tegen eerlijke tarieven. We bieden voor iedere situatie de juiste oplossing aan.

 

Palletstellingen met keuze in juk-uitvoering

Wat voor palletstelling u ook zoekt, bij ons bent u verzekerd van een gevarieerd aanbod. We leveren de palletstellingen met gelaste- en geboute jukken. De frames met gelaste jukken zijn voorzien van poedercoat. De geboute frames kunnen in de fabriek gemonteerd worden, maar ook bij u op de werkvloer. Wilt u graag weten welke juk-uitvoering het meest geschikt is in uw situatie? Wij voorzien u graag van advies.

 

Breed aanbod aan reguliere palletstellingen

In ons assortiment vindt u verschillende reguliere palletstellingen, waaronder:

  • palletstellingen
  • Inrijd- en doorrijdstellingen

 

Open, gesloten en samengestelde liggers

We bieden open, gesloten, maar ook samengestelde liggers die een groot draagvermogen hebben. De liggers zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit bandstaal en verkrijgbaar met één of twee verschillende liggers profielen.

 

Palletstellingen voor een groot draagvermogen

De staanders zijn verkrijgbaar in drie breedtes: 80 millimeter, 100 millimeter en 120 millimeter voor het verkrijgen van verschillende gewenste draagvermogens. De palletstellingen zijn vervaardigd uit zeer sterk staal. Dit resulteert erin dat palletstellingen een enorm draagvermogen hebben.

Uniek aan de palletstellingen is het zogenoemde gatenpatroon. Door de ligger in de staander te plaatsen, creëert u als het ware een wig-effect welke stabiliteit bewerkstelligt.

Met overleg kunnen wij ook andere maten leveren.

 

Inrijd- en doorrijdstellingen

Onze Inrijd- en doorrijdstellingen zijn uitermate goed geschikt voor verschillende situaties: kwetsbare, beschadigde goederen, niet goed te stapelen voorraden of voor FIFO te vullen producten.

Bijzonder aan de Inrijd- en doorrijdstellingen is dat ze niet verdeeld worden over de gangpaden, maar gezamenlijk een blok vormen. Hierdoor benut u uw opslagruimte optimaal.

 

Specialistische oplossingen

Jan Verschuuren levert voor iedere situatie een oplossing. Daarom vindt u in ons assortiment ook diverse specialistische palletstellingen, waaronder:

  • tapijtopslag (geschikt voor de opslag van tapijten, minimaliseert de kans op schade in vergelijking tot opslag op de grond)
  • kabelstellingen (geschikt voor opslag van kabelhaspels, door horizontale opslag veel opslagcapaciteit en eenvoudige voorraad identificatie)
  • verrijdbare stellingen (geschikt voor high density opslag, door montage op verrijdbare frames enorme opslagcapaciteit mogelijk)
  • doorrolstellingen (geschikt voor first-in, first-out opslag)
  • archiefstellingen (geschikt voor high density archief opslag, montage op maat)
  • uitlaatstellingen (geschikt voor de opslag van uniek gevormde producten, dit kan hangend of staand)
  • draagarmstellingen (geschikt voor de opslag van lange producten, robuust ontwerp)

Offerte aanvragen
HoogteVan ?? tot ?? mm
DiepteVan ?? tot ?? mm
BreedteVan 80, 100 tot 120 mm
LengteVan ?? tot ?? mm
NiveausVan ?? tot ?? niveaus
DraagvermogenTot ?? kg per niveau
Standaard kleur Ral 5001 + Ral 2004, In overleg gewenste kleur mogelijk