Veiligheidsrailing

Veiligheidsrailingen zijn onmisbaar om aan de richtlijnen van veiligheidszones te kunnen voldoen. Railingen beschermen uw machines, uw goederen en uw installaties. Jan Verschuuren levert veiligheidsrailingen. Wij kunnen ook veiligheidsrailingen leveren op maat.

 

Het nut van aanrijbeveiliging

Een magazijn handig en overzichtelijk inrichten is belangrijk, maar veiligheid staat voorop. Ieder magazijn bevat gevaarlijke plekken en gevaren zitten eenmaal in kleine hoekjes. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor als u rond rijdt in een vorkheftruck. Zo’n voertuig is stevig en robuust en met de minste of geringste aanrijding met een pallet of magazijnstelling kunnen er producten beschadigd raken. Met veiligheidsrailingen beschermt u alle kanten van de stellingen en minimaliseert u het risico op ongelukken en beschadigingen.

 

IJzeren beschermers, jukbeschermers en buffers

Van de beveiliging van kolommen, van werkplaatsen tot en met de beveiliging van opslagruimtes. Jan Verschuuren biedt voor iedere situatie de geschikte aanrijbeveiliging voor magazijnstellingen. We bieden ijzeren beschermers, jukbeschermers en beschermende buffers.

 

De kracht van onze ijzeren beschermers

Onze ijzeren beschermers herken je aan de standaard gele kleur. Deze beschermers kiezen geen kant, want ze bieden bescherming aan alle kanten van de pallet. Zowel de jukken, de hoeken als de zijkanten worden van bescherming voorzien. De zijkanten zijn geperforeerd voor de bevestiging van de laterale beschermers. De laterale beschermers worden gebruikt met een grenen plank met een dikte van 75 millimeter.

 

De goede bescherming van de jukken

In ons assortiment aan aanrijbeveiliging vindt u ook jukbeschermers van polyethyleen. Deze jukbeschermers herkent u aan de opvallende gele kleur, aan de herkenbare zwarte strepen en aan de bevestigingsband. De opvallende kleuren van de jukbeschermers verlagen het risico op een aanrijding met een pallet of met een stelling. Ook in het donker bieden de jukbeschermers uitkomst. De jukbeschermers zijn voorzien van een reflecterende kleefband, welke zorgt voor zeer goede zichtbaarheid.

Mocht er toch nog onverhoopt een confrontatie plaatsvinden tussen een voertuig en een stelling, dan zal deze schok gedempt worden. De beschermers zijn namelijk schokbestendig.

 

Beschermende buffers voor hoeken

Een stelling heeft vaak uitstekende en redelijk scherpe hoeken. Deze hoeken kunnen algauw schade toebrengen. Minimaliseer het risico op schade en schaf onze beschermende buffers van polyurethaan aan. Deze buffers zijn flexibel, krachtig en goed te hergebruiken. De buffers zijn eenvoudig aan te passen op de delen die beschermd dienen te worden. Dit geldt zowel voor hoeken, uiteinden, vlakke oppervlakken en buizen.

Offerte aanvragen
HoogteVan 500 tot 1000 mm
Ligger niveausVan 2 tot 3 niveaus
Standaard kleur Ral 1004, anno 2018 Ral 1028