Historie

Jan Verschuuren B.V. is sinds 1939 actief als handelsfirma. Oorspronkelijk gestart met handel in textielmachines, sinds 1976 actief op het gebied van magazijninrichting.

Momenteel hebben wij 4.237 m² magazijnruimte ter beschikking, altijd gevuld met interessante producten voor het magazijn.

Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van magazijn inrichting is Jan Verschuuren niet alleen een begrip binnen de branche, maar kennen wij tevens het klappen van de zweep. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op uw behoeftes.

Jan Verschuuren biedt u:

Professionele service voor nieuwe en gebruikte magazijninrichting
Laat de inrichting van uw magazijn onze zorg zijn. Onze ploeg technisch-commerciële medewerkers staat tot uw dienst om uw vragen over magazijninrichting te beantwoorden.

Onze productrange, van legbordstelling tot pallethefwagen en van palletstelling tot etagevloer, heeft een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Ons doel is deze voortdurend aan te passen aan uw wensen. Wij denken graag met u mee.

Professionele raad en daad bij u in de buurt
Onze commerciële afdeling staat tot uw dienst om uw vragen te beantwoorden.

Nauwkeurige tekeningen en prijs opgaves:
Onze tekenkamer zorgt voor een professionele ondersteuning van de commerciële afdeling.

Fabricage: op uw maat 
U beslist! Onze grote voorraad, onze vele aanspreekpunten en dynamische ploegen garanderen u een snel en passend antwoord op uw vragen.

Snelle levering
Onze internationale spreiding, efficiëntie en de beschikbaarheid van onze fabrieken laten ons toe de levertijd tot een minimum te beperken, mede omdat veel producten direct uit voorraad leverbaar zijn.

Aansluitend op de levering kunnen wij op verzoek het magazijn laten keuren en een keuringsrapport verzorgen

Perfecte service
Wij laten onze klanten nooit ontevreden achter! Duurzaamheid van onze relaties is ons het allermeest waard! Wij willen in de toekomst verder met onze bestaande relaties en tegelijkertijd ons netwerk uitbreiden, zonder de kwaliteit van service te verminderen. Wij investeren continu in onze relaties en manieren om onze relaties te borgen!