Magazijn accessoires

transportwagens

Transportwagens

Hieronder treft u een kleine greep uit ons assortiment transportwagens. Voor informatie over ons volledige aanbod transportwagens, verzoeken wij u contact met ons op te nemen, voor een vrijblijvend advies.

bekijk aanbod

Aanrijdbeveiliging

Aanrijdbeveiliging is onmisbaar om aan de richtlijnen van veiligheidszones te kunnen voldoen. Railingen beschermt uw personeel tegen bedrijfsongevallen. Bent u op zoek naar veilige en opvallende aanrijdbeveiliging? Dan bent u bij Jan Verschuuren aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u kwalitatief hoogwaardige veiligheidsrailingen.

bekijk aanbod
aanrijdbeveiliging
steekwagens

Steekwagens

Wat zeker niet aan uw magazijninrichting mag ontbreken is de steekwagen. Wij leveren nog veel meer steekwagens op bestelling.

bekijk aanbod

Veiligheidsrailing

Veiligheidsrailingen zijn onmisbaar om aan de richtlijnen van veiligheidszones te kunnen voldoen. Railingen beschermen uw machines, uw goederen en uw installaties. Jan Verschuuren levert veiligheidsrailingen. Wij kunnen ook veiligheidsrailingen leveren op maat.

bekijk aanbod
veiligheidsrailing
transportwagens

Palletwagens

Palletwagens zijn naast een heftruck een onmisbaar hulpmiddel in een magazijn of uw opslag. Jan Verschuuren biedt de beste prijs- kwaliteitsverhouding als het gaat om pompwagens, pallettrucks en palletwagens. Bij Jan Verschuuren kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte palletwagens.

bekijk aanbod

Kunststofbakken

Vervaardigd uit onbreekbare milieuvriendelijke polyethyleen in briljante lichtechte kleuren. Met ergonomische afrondingen en grepen, door vormgeving ook in de stapel zeer hoog belastbaar. Dit is slechts een greep uit de catalogus, op aanvraag kunnen wij er nog veel meer leveren.

bekijk aanbod