Magazijninrichting

legbordstelling

Legbordstelling

Voor een flexibel en efficiënt opslagsysteem bent u bij Jan Verschuuren aan het juiste adres. In ons assortiment legbordstellingen vindt u de Galva – H. Dit is een betaalbaar verzinkt klem- klik en klaar legbordstelling. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. We bieden daarnaast ook legbordstellingen op maat aan.

Bekijk legbordstelling

Breedvakstelling

Op zoek naar de oplossing voor grootverpakkingen? Jan Verschuuren biedt de uitkomst met een breed assortiment aan breedvakstellingen die allemaal voldoen aan de Europese normen. Onze Epsi breedvakstellingen zijn zeer geschikt voor handmatige opslag van grote producten.

Bekijk breedvakstelling
breedvakstelling
palletstellingen

Palletstellingen

Voor maatwerk, kwaliteit en optimale service voor uw palletstellingen bent u bij Jan Verschuuren op de juiste plek. In ons assortiment vindt u palletstellingen van hoogwaardige kwaliteit, in verschillende soorten en maten tegen eerlijke tarieven. We bieden voor iedere situatie de juiste oplossing aan.

Bekijk palletstelling

Draagarmstelling

Horizontale Opslag Voor Lange Producten? Veel magazijnen hebben een hoog plafond én dat is niet zonder reden! Onze draagarmstellingen kenmerken zich door een horizontale opslag. Door de horizontale opslagruimte kan de capaciteit optimaal benut worden.

Bekijk draagarmstelling
draagarmstelling
verdiepingsvloeren

Verdiepingsvloeren

Verdubbel uw ruimte voor opslag en benut uw ruimte optimaal door het toepassen van een verdiepingsvloer in uw opslagruimte. Jan Verschuuren biedt u een stevige verdiepingsvloer van het hoogwaardige concept van de PF4 Omega.

Bekijk verdiepingsvloeren

Lockers / kluisjes

Als officieel importeur van Sperrin Metal Storage solutions kunnen wij naast ons gebruikelijke assortiment ook lockersystemen / Kluisjes aanbieden met alle voordelen van dien! Niets is onmogelijk op het gebied opslag en het gebruik van kluisjes. Wij kunnen kluisjes leveren met verschillende afmetingen naar gelang uw wens!

bekijk lockers/kluisjes
lockers
scheidingswanden

Scheidingswanden

Bent u op zoek naar industriële scheidingswanden? Wij leveren kwalitatief hoogwaardige industriële scheidingswanden, geheel modulair uit te breiden. Scheidingswanden verhogen de veiligheid van uw werkomgeving. Deze industriële wanden zijn bedoeld om werkruimten van elkaar te scheiden ter beveiliging of ter efficiëntie.

Bekijk scheidingswanden

Hygiënische magazijnstelling

Tiger Rack stellingen (hebben het GS-TuV waarborg) zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof met een stalen kern (in de staanders en de draagbalken). De naadloos gesloten onderdelen van hoogwaardig polypropyleen maken het binnendringen van vuil en vocht onmogelijk en kunnen bijzonder eenvoudig gereinigd worden. Met overleg kunnen wij ook maatwerk leveren.

Bekijk mogelijkheden
hygienische magazijnstelling