Palletwagens

Palletwagens voor vele toepassingen

Palletwagen kopen?Jan Verschuuren levert nieuwe en gebruikte palletwagens

Palletwagens zijn naast een heftruck een onmisbaar hulpmiddel in een magazijn of uw opslag. Jan Verschuuren biedt de beste prijs- kwaliteitsverhouding als het gaat om pompwagens, pallettrucks en palletwagens. Bij Jan Verschuuren kunt u terecht voor nieuwe en gebruikte palletwagens.

De handpalletwagen is een voordelige oplossing ten opzichte van de elektrische palletwagens. Hierdoor zijn onze palletwagens ook uitstekend geschikt voor gebruik in de vrachtwagen.

 

Palletwagens, makkelijk en licht:

Door de gelagerde wielen, zijn onze palletwagens licht om te trekken, ongeacht het gewicht dat op de palletwagen staat. Daarnaast maken wij gebruik van een geoptimaliseerd hydraulisch systeem om de benodigde kracht voor het heffen van de vork tot het minimale te beperken. Zo kunnen uw medewerkers ergonomisch verantwoord werken met de palletwagens van Jan Verschuuren.

Palletwagens van Jan Verschuuren, een verstandige keuze!

Als u kiest voor een palletwagen van Jan Verschuuren, kiest u niet alleen voor een voordelig geprijsde palletwagen, maar ook voor kwaliteit. Door het gebruik van enkel duurzame materialen en een betrouwbaar hydraulisch systeem, zult u lang gebruik kunnen maken van onze palletwagens.

Offerte aanvragen
SKU
Palletwagens
€ 0,00
Palletwagens voor vele toepassingen