Veiligheidsrailing

Stalen Veiligheidsrailing

Veiligheidsrailingen zijn onmisbaar om aan de richtlijnen van veiligheidszones te kunnen voldoen. Railingen beschermen uw personeel tegen bedrijfsongevallen. Bent u op zoek naar veilige en opvallende railing? Dan bent u bij Jan Verschuuren aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u kwalitatief hoogwaardige veiligheidsrailingen.


Het nut van stalen veiligheidsrailingen

Het lijkt misschien onnodig, maar stalen veiligheidsrailingen zijn onmisbaar. Deze railingen zijn er om uw werknemers, uw ruimtes, uw werkplaatsen, uw looppaden, uw gangpaden, uw kantoren of uw pilaren optimale bescherming te bieden tegen heftruck verkeer en reachtruck verkeer. De veiligheidsrailingen minimaliseren het risico op (ernstige) ongelukken tussen rondrijdend verkeer en rondlopend personeel.


Verhoog de veiligheid en efficiëntie op de werkvloer

In ons assortiment vindt u stalen veiligheidsrailingen met de opvallende gele kleur. Deze kleur zorgt ervoor dat hekken opvallen met als doel om het risico op botsingen te verkleinen (en daarmee ook het risico op schade).

De veiligheidsrailingen hebben kolommen van 100 x 100 centimeter met gelaste voetplaten van 200 x 200 x 10 millimeter. Er zijn drie type staanders: buitenstaander, tussenstaander of hoekstaander. De voetplaten zijn geschikt voor de bevestiging aan de betonnen vloer. De liggers dienen in de verbindingen van de staanders vast geschroefd te worden.  


Bestellen bij Jan Verschuuren

Laat uw veiligheidsrailing door Jan Verschuuren leveren en verhoog de veiligheid op de werkvloer. We hebben korte levertijden en garanderen u snelle service. We hebben al jarenlange kennis en ervaring in het monteren van magazijnonderdelen. Voor ons is het plaatsen van een veiligheidsrailing een eenvoudig karwei. Wij werken vakkundig, professioneel en streven altijd naar het beste voor onze klanten.


Diverse soorten en maten

We bieden de veiligheidsrailing in diverse afmetingen aan. Zodoende kunt u de railingen afstemmen op uw wensen en de benodigdheden in het bedrijf. De railingen zijn verkrijgbaar met een hoogte van 500 millimeter en 1000 millimeter. De veiligheidsrailingen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, waaronder 1000 millimeter, 1200 millimeter, 1350 millimeter en 1500 millimeter.

Indien gewenst, is het leveren van maatwerk mogelijk.

Wilt u graag van advies voorzien worden? Wij helpen u graag verder!

Meer informatie
Min Hoogte 500
Max Hoogte 1000
Offerte aanvragen
SKU
veiligheidsrailing
€ 0,00
Veiligheidsrailingen zijn onmisbaar om aan de richtlijnen van veiligheidszones te kunnen voldoen. Railingen beschermen uw machines, uw goederen en uw installaties. Jan Verschuuren levert veiligheidsrailingen.