Verdiepingsvloeren

Benut uw ruimte optimaal en maak gebruik van verdiepingsvloeren in uw opslagruimte. Jan Verschuuren biedt u een stevige verdiepingsvloer van het hoogwaardige concept van de PF4 Omega.

 

Veilige en vakkundige verdiepingsvloer

Bij Jan Verschuuren bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige verdiepingsvloeren die voldoen aan de geldende normering en wet- en regelgeving. De installaties voldoen aan de normen van EUROCODE III en aan de aanbevelingen van FEM 10.2.02. De rekenmethodes en testen die worden uitgevoerd zijn gecertificeerd door NORISKO / DEKRA controle bureaus.

 

De beste technische oplossing voor uw verdiepingsvloer

Onze verdiepingsvloeren zijn in drie woorden te vangen: robuust, veilig en esthetisch. De verdiepingsvloeren worden gemaakt van gegalvaniseerde C-profielen. De vloeren hebben een grote draagcapaciteit. De oversteek is standaard uitgevoerd in spaanplaten. Indien u gebruik maakt van meerdere PF4 dwarsbalken vergroot u de mogelijkheid om verschillende vloeren te plaatsen, waaronder een:

  • metalen rooster
  • stalen bak
  • traanplaat

De technische mogelijkheden van de PF4 Omega zijn breed van aard. Zodoende kunt u de installatie aan uw bedrijfsomgeving aanpassen.

Oversteek

Een oversteek is op diverse manieren van nut:

  • om een obstakel te overbruggen
  • om een gangpad te overstijgen
  • deel van het oppervlak van de tussenvloer te overstijgen

Schuin

Dit is geschikt voor gebruik tegen een schuine wand. De structuur van de tussenvloer wordt in dit geval aangepast aan de contouren van het gebouw.

Bordes

Een bordes is prima te gebruiken voor verspringende trappen of voor trappen die in verbinding zijn met het oppervlak van de tussenvloer.

 

Breed assortiment aan veiligheidsaccessoires

Het is belangrijk om een veilige werkvloer te waarborgen. Wij leveren diverse veiligheidsaccessoires om de veiligheid op de werkvloer te vergroten.

 

Veiligheidsleuning

De veiligheidsleuning voldoet aan de Europese normering. De veiligheidsleuning bestaat uit een plint, een reling en een tussenbuis.

Veiligheidskantelhek

Een veiligheidskantelhek biedt veiligheid en doelmatigheid. Het is een systeem om pallets op tussenvloeren en installaties te behandelen. Niet alleen voldoet dit ontwerp aan de Europese normering, het voorkomt ook rechtstreeks contact met de lege ruimte.

Staanderbeschermer

Een staanderbeschermer beschermt uw verdiepingsvloer tegen schokken. Werkt u met rijdend materiaal onder de tussenvloer? Dan bent u verplicht om staanderbeschermers aan te schaffen.

Zelfsluitende klapdeur

Tussen onze veiligheidsaccessoires vindt u ook de zelfsluitende klapdeuren. Deze leveren we in twee formaten aan: 1500 millimeter of 2000 millimeter.

 

Trap

Ook kunt u de verdiepingsvloer aangeleverd krijgen met trap. De trappen voldoen eveneens aan de Europese normen. U kunt de trap aanschaffen met of zonder tussenbordes.

Meer informatie
Min Hoogte 2.100 mm
Max Hoogte 7.500 mm
Min Breedte 1.000 mm
Max Breedte 50.000 mm
Offerte aanvragen
SKU
verdiepingsvloer
€ 1,00
Benut uw ruimte optimaal en maak gebruik van verdiepingsvloeren in uw opslagruimte. Jan Verschuuren biedt u een stevige verdiepingsvloer van het hoogwaardige concept van de PF4 Omega.